Jeugdorkest

Jeugdorkest ELTURO bestaat uit een enthousiaste groep van ruim twintig jeugdleden van de fanfares uit Ell, Tungelroy en Stramproy. Ze repeteren in deze samenstelling vanaf januari 2015 onder de bezielende leiding van Mia Claessen (foto). De repetities zijn afwisselend in Ell, Tungelroy of Stramproy, elke woensdagavond van 18:45-19:45. Het jeugdorkest treedt daarnaast regelmatig op in één van de dorpen en onderneemt leuke activiteiten zoals schaatsen, zwemmen, klimmen of een barbecue. De muzikanten hebben minimaal 1 tot 1,5 jaar muziekles op trompet, cornet, bugel, saxofoon, tuba, trombone of slagwerk via een muziekschool (bijv. Myouthic). Jeugdorkest ELTURO is bedoeld om jeugdleden kennis te laten maken met het samen musiceren, naar elkaar te luisteren en ze voor te bereiden op de grote fanfare. Daarnaast krijgen ze de kans om, als ze de uitdaging aan willen gaan, een stukje solo te spelen ondersteunt door de rest van het orkest. Een enorme stimulans!
De jeugdcommissie is het eerste aanspreekpunt voor jeugdleden en zorgt voor de repetities, de organisatie van activiteiten en concerten en de koppeling naar de grote fanfare. De jeugdcommissie van Ell bestaat uit Anke Snijders, Marjon Gerris en Francien Coolen. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.
Klik hier voor een overzicht van de activiteiten van jeugdorkest ELTURO en een link naar de muziekbibliotheek waar alle muziekstukken te vinden zijn. 
logo_concept_1 brief     WP_20150717_003