Na het fantastische Something Ell’s: In Concert staat de volgende jubileumactiviteit alweer voor de deur! Binnenkort gaan we op een geweldige concertreis gaan naar Sneek! Van 14 tot 16 juli staat er een weekend vol muzikale hoogtepunten op het programma.

Ellenthaler Musikanten

Onze reis begint op vrijdagavond met een optreden van de Ellenthaler Musikanten, gevolgd door een heerlijke barbecue. Dit belooft een gezellige avond te worden vol muziek en lekker eten, waar we allemaal samen van kunnen genieten.

Fries Zomeravond Concert

Op zaterdagavond staan we klaar voor een onvergetelijk concert in de prachtige Martinikerk in Sneek. Samen met Harmonie Sneek en muziekvereniging Excelsior Scharnegoutum zullen we het publiek betoveren met onze muzikale talenten. Deze drie muziekgezelschappen bestaan allemaal 100 jaar!
Deze avond belooft een samensmelting van melodieën en harmonieën te worden die jullie zeker niet willen missen.

We kunnen niet wachten om ons enthousiasme en onze passie met jullie te delen tijdens dit bijzondere weekend. Ben je toevallig in de buurt van Sneek? Zorg dan ervoor dat jullie er bij zijn om samen met ons te genieten van dit muzikale optreden in Sneek. Het wordt een ervaring om nooit te vergeten!

Fries zomeravond concert