Elke maandagavond, van 20:00 tot 22:00 uur, wordt er muziek gemaakt in de BMV Ellenhof in Ell. Dit is de repetitieavond van Fanfare Ellona. We werken tijdens deze repetities aan ons muziekrepertoire. Er heerst een ongedwongen fijne sfeer.

De repetities beginnen stipt om 20:00 uur. Er is geen pauze, wat betekent dat de muzikanten twee uur lang intensief bezig zijn onder leiding van Ralf Jacobs met het perfectioneren van hun stukken.

Na de repetitie is het tijd voor ontspanning. De leden van fanfare Ellona trekken dan naar de bar om na te borrelen. Voor de jeugdleden staat er dan een consumptie klaar die betaald wordt door de vereniging. Dit is een moment van gezelligheid en saamhorigheid, waarbij verhalen worden gedeeld en vriendschappen worden versterkt.

“Meer dan een muziekgezelschap”

Fanfare Ellona is meer dan een muziekgezelschap; het is een hechte groep mensen die elkaar steunen en samen plezier beleven. De sfeer tijdens de repetities en de momenten daarna is altijd positief en inspirerend. Dit maakt deel uit van de magie van fanfare Ellona uit Ell die al meer dan honderd jaar sterk is.

Is je interesse gewekt? Neem dan contact op met ons of kom vrijblijvend de repetitie bezoeken.