Op verzoek komt Rob Mennen een middag op bezoek bij Fanfare Ellona. Muziek als belangrijkste ingrediënt , maar daarnaast ook ruimte voor ludieke activiteiten, interactie met orkest en publiek. Op deze manier leert u Ellona van een hele andere kant kennen! Gegarandeerd is een middag vol verassingen en muziek!

Rob speelt, presenteert, zingt, interviewt, animeert, prikkelt en zorgt er samen met uw vereniging voor dat zowel de leden van het orkest als de toeschouwers een onvergetelijke en unieke middag beleven. Muziek en plezier als verbindende factoren.

Wie is Rob Mennen?

Rob Mennen is pianist en muzikaal leider van diverse producties. Hij heeft zijn eigen programma op L1 waarbij muzikale gasten ‘op verzeuk op bezeuk’ komen in zijn tuin. Zo maakte hij al muziek met onder andere Stef Bos, René van Kooten en Susan Seegers. Later ging hij zelf ‘op bezeuk’ bij diverse Limburgse muziekgezelschappen. Wellicht kent u Rob ook van de succesvolle band No Toxedo wat onlangs in Ell heeft opgetreden.

Nu komt hij voor het eerst ‘op bezeuk’ bij Fanfare Ellona! Een mooie aftrap van het jubileumjaar 2023 waarin Fanfare Ellona 100 jaar bestaat.
Samen met dirigent Ralf Jacobs trakteren ze het publiek zeker op een afwisselende muzikale voorstelling.

Koop snel je tickets, want vol is vol.
Bij binnenkomst is een kop koffie of thee inbegrepen bij het ticket.

Tickets te koop via: https://www.l-event.nl/event/op-verzeuk-op-bezeuk-bij-fanfare-ellona/