Something Ell’s in concert, georganiseerd door fanfare Ellona op zaterdag 24 juni, was een sensationeel evenement dat nog lang in ons geheugen gegrift zal blijven. Met een indrukwekkende line-up van getalenteerde artiesten zoals Lex Uiting, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Linda Smeets, leerlingen van Zang & Co en de dynamische dansstudio Daphne Heber, was dit concert een ware viering van muzikaliteit en entertainment.

100 jaar Ellona

Ter ere van het 100-jarig bestaan van fanfare Ellona werd de avond gevuld met betoverende optredens en eerbetoon aan de rijke geschiedenis van deze fanfare. De harmonie tussen de artiesten en het orkest was verbluffend, waardoor elk nummer tot leven kwam met een unieke en krachtige sound. De aanwezigheid van de Eller Backing Vocals voegde een extra dimensie toe aan de optredens samen met fanfare Ellona, waardoor de muziek nog meer diepgang kreeg.De sfeer in de zaal was geweldig en warm. De betrokkenheid van het publiek was hartverwarmend, en het was duidelijk dat iedereen werd meegesleept door de muziek. De zaal zat vol met enthousiaste toeschouwers die volop genoten van deze muzikale hoogstandjes.

Geweldige afterparty

Na het concert werd de feeststemming voortgezet met een geweldige afterparty, waar DJ’s Wout en Frank van NPO Radio 2 de avond tot in de vroege uurtjes lieten bruisen. Het was de perfecte gelegenheid om na te praten over de indrukwekkende optredens en om nog even te dansen op de heerlijke muziek.

Something Ell’s in concert een onvergetelijke avond

Al met al was Something Ell’s in concert een onvergetelijke avond. De combinatie van het talentvolle artiestengezelschap, de viering van 100 jaar fanfare Ellona en de spetterende afterparty zorgden voor een ervaring die moeilijk te overtreffen is.

Als vereniging zijn we trots op iedereen die dit mede heeft mogelijk gemaakt en zijn we van plan nog vele jaren mooie en verrassende muziek voor u maken!