Na twee succesvolle promsconcerten in 2013 en 2018 organiseert Fanfare Ellona Something Ells: In Concert.
En we pakken het grootser aan dan ooit!

Een geweldige line-up!

Op zaterdag 24 juni 2023 zullen we op de feestlocatie aan de Hoogstraat ons Something Ells: In Concert organiseren. We hebben hiervoor een geweldige line-up vastgelegd die we met trots aan jullie willen voorstellen.

Lex Uiting

Bekend van zijn Top 2000 hit “Nao ’t Zuuje” zal de presentatie van de avond verzorgen.
Daarnaast zal hij onder begeleiding van Fanfare Ellona een aantal nummers spelen, waaronder zijn nieuwste hit “Vleege Valle”.

Linda Smeets

Is een veelzijdig zangeres (pop, soul, jazz, fado, musical, R&B) met lokale roots. Zij zal samen met drie van haar leerlingen (Antoinette Korten, Evi Gilissen, Esmee Gilissen) van haar zangschool Zang en Co een aantal covers van bekende nummers ten gehore brengen.

Berget Lewis

Werd uitgeroepen tot ‘beste zangeres van Nederland’ maar ze is veel meer dan dat! Dit muzikaal fenomeen is niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Haar veelzijdigheid op het gebied van soul, pop, R&B, en gospelmuziek raakt veel mensen recht in het muzikale hart.

Edsilia Rombley

Staat voor onovertroffen veelzijdigheid. Soul, pop, jazz, R&B, up tempo en ballads. Ze zingt net zo makkelijk Nederlands- als Engelstalige songs en wisselt haar theatertours af met tv-optredens. Samen met Berget stond Edsilia al 15 keer in een uitverkocht Ziggo Dome. Onder begeleiding van Fanfare Ellona zullen de dames solo en duet nummers ten gehore brengen.

Een daverende afterparty!

Na afloop kunnen de voetjes nog van de vloer met dj’s Wouter van der Goes en Frank van ’t Hof (bekend van NPO Radio 2) die de afterparty zullen verzorgen!
Kortom een spetterende line-up waar we met veel trots en enthousiasme mee aan de slag gaan om op zaterdag 24 juni een knallende avond neer te zetten.

Hou onze socials in de gaten voor meer informatie over het evenement en de aanstaande ticketverkoop:

facebook.com/SomethingElls
instagram.com/somethingellsproms/